Zoeken naar man

Uw zoekactie voor man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sloeber 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Geheime liefde
Ben je ook terug opzoek naar wat meer passie en liefde in je leven zonder dat je gezinssituatie veranderd.een vast iemand voor soms een leuke afspraak (date) te hebben in alle discretie. Ikzelf ben een man van 43j normale lichaamsbouw ( in relatie) opzoek naar iemand liefst ook in relatie.  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Uw grenzen zijn de mijne.. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Tom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar BBW pigslut
Potente, dominanten en ervaren man, 48 zoekt een BBW pigslut. Leeftijd speelt geen rol, mag (veel) ouder of jonger zijn. Kan verplaatsen of op RDV hotel. Bezoek van een club kan ook. Elke ernstige reactie krijgt antwoord.  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
Johan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Welke vrouw herkent zich hierin
Je bent een drukke vrouw met een druk leven. Gezin. Werk. Je man heeft het altyd druk. En er is weinig tot bijna nooit sex. Als er al sex is dan is het Max een kwartier. Jij wil meer. Je wilt uren sex tot je moe en voldaan bent. Herken je dit reageer dan. Niemand komt dit te weten. En gaan we samen uren genieten. En erna ga je naar huis alsof er niks gebeurt is. Welke vrouw durft deze stap zetten. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik zoek al een tijdje. Ik weet er vrouwen in deze situatie zitten. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Weekendfun 40 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Zaterdagnamiddag
Potente man zoekt ondeugende dame die op zaterdag vroege namiddag tijd heeft in wat genot en plezier. Kan ontvangen,massage, zacht, hard, bepaalde fantasie... Koppeltjes ook welkom, ben hygiënisch respectvol en discreet, wees jezelf en geniet...  

Zaterdagnamiddag
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Sporter 28 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Op zoek naar een leuke milf
Knappe jonge man heel sportief fitness voetbal competitie 1m92 blauwe ogen donker haar intiem geschoren 21cm. Ik ben op zoek naar fun en genot met een ondeugende vrouw met ervaring.  
Paul 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk verzorgde geile vrouw, ook rijpere vrouw welkom!
Ik, grote, nette en zeer hygiënische single man van 60 jaar zoekt contact met leuke verzorgde geile vrouw, ook rijpere vrouw welkom voor spannende geile afspraakjes. Dit met alle respect en in alle discretie. Ik kan verplaatsen en ontvangen...Liefs xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10